Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga Den Haag Bezuidenhout

Op zoek naar zwangerschapsyoga lessen in het Bezuidenhout in Den Haag in een rustige intieme setting? Dan kun je terecht bij MYMER. Franciska de Bruijne biedt vanuit haar praktijk Mymer naast de Hatha yoga en de yoga voor jonge moeders ook zwangerschapsyogalessen aan in kleine groepjes van maximaal 6 personen. De lessen worden verzorgd aan de Juliana van Stolberglaan 191 in Den Haag.  Deze locatie is centraal gelegen in Bezuidenhout en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. (Tram 6 stopt voor de deur en bij de eerste grote kruising zijn de haltes van tram 2 en bus 23)

Vanaf 14 weken zwangerschap kun je al met de lessen beginnen, mét of zonder enige yoga ervaring. Zwangerschapsyoga is namelijk geschikt voor iedereen die toch wil blijven bewegen tijdens de zwangerschap en zich hiernaast alvast wil voorbereiden op een hopelijk mooie en ontspannen bevalling. Tijdens de yogalessen, waarbij je op aangepaste wijze de klassieke Hatha Yoga asana’s  beoefent, worden hiernaast ook de technieken voor het bevallen op de yoga, én de reguliere manier van bevallen uitgelegd en geoefend.  Hiervoor is bewust gekozen omdat de yogamanier van bevallen een wat zachtere manier is wanneer je deze gebruikt tijdens de uitdrijvingsfase van de bevalling. Dit kan als nadeel hebben dat het soms iets te langzaam gaat wanneer er bijvoorbeeld niet genoeg zuurstof naar de hersenen van het babytje kan komen. Bovendien zijn lang niet alle specialisten die de bevalling (bege-) leiden met deze techniek vertrouwd, wat eigenlijk erg jammer is omdat deze zachtere manier tijdens een normale bevalling eigenlijk juist meer voordelen heeft!

Ook voor het opvangen van de ontsluitingsweeën worden zowel de yogamanier als het gangbare “weg puffen” van de weeën geoefend. Hierdoor kun je altijd terugvallen op de manier die op het moment van jouw bevalling het beste bij je past en kun je vol vertrouwen de bevalling tegemoet zien. Ook als je nog nooit eerder aan yoga hebt gedaan!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze manier van bevallen en het beoefenen van yoga voor zwangeren? Bel dan gerust voor meer informatie of om je aan te melden voor de cursus.  (Tel.nr.: 0624 63 77 62)

Mocht je besluiten om samen met Mymer op weg te gaan naar een droombevalling, dan kun je met de aanschaf van de 10 lessenkaart tevens gebruik maken van de heerlijke zwangerschapsmassages tegen gereduceerd tarief !

Er bestaat nu ook de mogelijkheid tot het volgen van een losstaande zwangerschapsyogales voor paren:

Open zwangerschapsyoga partnerles

drawing-adan-pregnancy-yoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *