Yoga voor jonge moeders

Yoga voor jonge moeders is er nu ook in het Bezuidenhout in Den Haag

Speciaal voor jonge moeders (d.w.z. moeders met kinderen tot 4 jaar) die rustig aan weer wat meer in beweging willen komen om op een leuke en ontspannen manier hun lichaam weer terug in vorm en conditie te brengen zijn er bij Mymer de lessen ‘yoga voor jonge moeders’.

Vindt je het leuk om samen met een paar andere jonge moeders in een rustige, sfeervolle omgeving een uurtje o.a. je ‘probleem gebieden’ te lijf te gaan? En kan het bovendien geen kwaad om even tot rust te komen en te leren om de spaarzame pauze-momenten die het leven van een jonge moeder met zich meebrengt beter te benutten?

Dan ben je bij Mymer zo weer terug in vorm en leer je tijdens de lessen ook nog hoe je eenvoudiger spanning (en vermoeidheid) los kunt laten en jezelf sneller weer kunt opladen met nieuwe energie.

In een ‘yoga voor jonge moeders’ les worden nml de verschillende lichaamshoudingen (Asana’s) langzaam opgebouwd, waardoor het makkelijker is te bewegen binnen je eigen grenzen en mogelijkheden. Zo bouw je op een rustige manier in je eigen tempo je kracht en conditie weer op zonder kans op blessures.

Aan de hand van verschillende ademhalingstechnieken (Pranayama), ontspanningsoefeningen en 10-minuten meditaties leer je hierbij bewust te ontspannen en doe je nieuwe energie op voor het leven van alle dag.

Dankzij deze rustige en bewuste manier van bewegen is yoga geschikt voor iedereen! Wil je in beweging komen? Sms of mail dan gerust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *