En Realising Dreams

Mymer original home cooking 030-002Het begon allemaal met een droom. Een dagdroom… een mijmering. Worstelend uit de routine van het dagelijks leven, stelde ik mezelf de vraag: Wat zou ik nou eigenlijk het liefste willen in mijn leven?

De mensen die mij van vroeger kennen, van voor de geboorte van mijn kind, weten dat ik reeds yogales gaf onder de naam “Yogapraktijk Franciska de Bruijne”. En sinds die tijd is het altijd mijn droom geweest om een eigen yogapraktijk aan huis te hebben; en dan het liefste met openslaande deuren naar de tuin! Nu is het dan zo ver en ben ik na een jarenlange tussenstop (mijn kind is inmiddels negen) eindelijk zo ver dat ik die droom gedeeltelijk heb waar gemaakt. In de toekomst wil ik graag nog een serre aanbouwen, zodat ik les kan geven aan de tuinkant, maar hier moet nog even voor worden gespaard. Een zogenaamde yurt in de tuin behoort echter ook tot de mogelijkheden!

De massages geef ik in een gezellige kamer die verwarmd wordt door een rustieke potkachel. De kamer heeft openslaande deuren, zodat je bij lekker weer volop kan genieten van een massage met op de achtergrond het vrolijke gefluit van de vogels. Bij mooi weer kan er natuurlijk naar hartenlust yoga beoefend en gemediteerd worden op de veranda in onze beschutte tuin.

Voor mij zijn dromen en het realiseren van die dromen heel belangrijk. Zo droom ik bijvoorbeeld van een huis op een eigen stukje grond; het liefst in een bos of ergens in de bergen. Daar zou ik een zo zelfvoorzienend, onafhankelijk mogelijk bestaan willen leiden. Natuurlijk droom ik ook van een wereld waarin alle mensen een gelukkig en vredig leven kunnen leiden en iedereen zijn of haar dromen werkelijkheid kan laten worden. Voor mij begint gelukkig zijn met tijd, ruimte en aandacht voor jezelf. Tijd nemen voor ontspanning, loslaten, verstilling en gewoon even zijn wie je bent. Dit helpt om vanuit je innerlijke kern te realiseren wie je bent, wat je wilt en uiteindelijk je dromen waarheid te laten worden.

Ik vind mezelf onder andere in massage, yoga en meditatie. Wellicht dat dit voor u ook de manier is om verstilling te ervaren! Mymert u mee…?

Voor meer informatie mailt of belt u gerust met Mymer via info@mymer.nl  of tel.nr.: +31(0)624637762