Nieuws

Bericht van 15 maart 2020:

TIJDELIJK GEEN BOOGSCHIETEN BIJ GKV

I.v.m het Coronavirus heb ik besloten om in navolging van GKV tijdelijk te stoppen met het boogschieten op zondagmiddag bij de korfbalvereniging aan de Bezuidenhoutseweg. We hopen hiermee te voorkomen dat het virus zich verder verspreid en een situatie zoals in met name Italië aan ons voorbij mag gaan. We leven erg mee met onze Italiaanse en andere vrienden met familie en dierbaren in de zwaarst getroffen gebieden en wensen hun en alle andere lotgenoten dan ook heel veel sterkte en hopelijk een voorspoedig herstel.

Vooralsnog is er  besloten om de activiteiten bij GKV te staken tot 31 maart.

 

Bericht van 26 oktober 2019:

DE KLOK  GAAT WEER ÉÉN UUR TERUG VANNACHT!

Vannacht wordt de klok weer een uur teruggezet en de tijden voor het vrije inloop boogschieten zijn ook weer aangepast aan de koudere periode van het jaar. De komende maanden begint het boogschieten bij de korfbalvereniging (GKV) om 12:00 u.  en gaan we bij goed weer door tot 14:00 u. Ondanks de vele regen de afgelopen weken en de aantal keren dat het schieten daardoor niet door kon gaan, hopen we toch weer op een goede winter met voldoende mooie schiet-uurtjes zoals we die vorig jaar hebben mogen genieten. Als het mee zit, zien we elkaar morgen weer op de baan!

Bericht van 9 augustus 2019:

OPERATIE BALOU IS GESLAAGD!

 

Vandaag zijn 10 dagen na de operatie van Balou aan haar hals eindelijk de hechtingen weer verwijderd! En dat werd tijd, want na anderhalve dag helemaal groggy te zijn geweest van de narcose, had Balou alweer snel energie als van een jonge pub. Vandaag konden we echter pas weer wat langer op pad na een ruime week huisarrest. Met rollen of zwemmen moet ze nog even geduld hebben, maar wat is ons Haagse Bos toch groen! 🙂

Met heel veel dank aan iedereen die deze operatie mogelijk heeft gemaakt!

Dikke zoen en poot van Balou

Bericht van 20 juli 2019:

INZAMELACTIE VOOR BALOU

Onze Mymer mascotte Balou moet helaas onder het mes. Afgelopen maandag bleek tijdens haar jaarlijkse inenting dat onder de vetbult in haar nek, nu ook een andere hardere bult is ontstaan. Volgens de dierenarts is het nu toch verstandiger om het één en ander aan bulten bij haar te laten verwijderen. De moeite waard, zegt zij, want verder is Balou nog steeds het zonnetje in huis en afgezien van een kleine ontsteking in één van haar elleboogjes (onder de grote bult) gelukkig kerngezond!

Om het geld voor de operatie bij elkaar  te krijgen houden we daarom een inzamelactie morgen (21 juli) tijdens het vrije inloop boogschieten bij GKV en verkopen we bovendien een tiental leuke archery armbandjes voor €5,= per stuk.

DINSDAGAVOND om 19:30 geef ik een anderhalfuur durende benefiet yogales op het strand in Scheveningen (aan het einde van het Zwarte Pad). De opbrengsten hiervan (€15,=/pp) komen ook ten goede aan deze opstapel zijnde operatie en het herstel daarna.

We hopen zo nog jaren van onze trouwe viervoeter te mogen genieten!

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie donaties en/of sponsoring en graag tot ziens bij één van deze of beide inzamelacties voor Balou!!!

*

 

Bericht van 21 februari 2019:

Try-out voor de eerste Mymer Valentine shooting was een succes!

Omdat de voorbereidingen zoals gewoonlijk toch wat meer tijd in beslag namen dan aanvankelijk gedacht, hebben we er toe besloten om de eerste échte Valentine shooting nog even uit te stellen tot volgend jaar. Wél hebben we enorm genoten van een voorproefje hiervan afgelopen zondag op een prachtig zonovergoten veld bij GKV. Zodoende kwamen de goud geverfde pijlen en bogen toch nog goed uit de verf en hebben verscheiden Cupido’s vele harten veroverd. Met dank aan Paul en Nicolien voor de extra meegebrachte hart-vormige balonnen en niet te vergeten Arnout Linckens voor het maken van een serie prachtige foto’s van deze mooie dag…  (Mymer pictures – Valentine shooting 2019)

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie deelname en heel graag tot de volgende keer!

 

Nieuwe cursus yoga voor jonge moeders gaat weer van start!

Vanaf donderdag 21 januari begint er weer  een nieuwe yoga voor jonge moeders les! Deze post-natale yogales is er voor bedoeld om moeders van zuigelingen na de bevalling weer terug in vorm te brengen tijdens een ontspannen uurtje waarin ze weer even helemaal tot zichzelf kunnen komen.

De cursus gaat van start bij minimaal 4 deelneemsters

Bel voor een gratis proefles

 

Nieuwe cursussen gaan weer van start!

Vanaf 17 september beginnen er weer nieuwe yoga- en meditatielessen! Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend een gratis proefles komen volgen om te kijken of één van deze lessen iets voor hun is…

mymer-nieuwe-lessen

 

 

 

 

 

Mymer voor expats:

https://shadesofcourage.com/2018/01/16/hitting-the-bullseye-yoga-archery-den-haag/

Mooi weekend Mymer boogschieten

Afgelopen weekend stond bij MYMER in het teken van het boogschieten; Zaterdag stonden we met een boogbaan in park Vreugd en Rust in Voorburg, alwaar we eerst zijn ingehuurd als een bootcamp onderdeel van Losjes Events en waar we ’s middags een vrijwillige bijdrage hebben geleverd aan het cultureel stadsfestival “A walk in te park” . Dit alles met dank aan mijn geweldige hulptroepen zonder wie ik dit niet had kunnen doen; Heel veel dank hiervoor! ’s Middags zijn we als één van de vele andere sponsors en deelnemers nog even geïnterviewd door de regionale televisie Midvliet(leuke reactie van een deelnemer rond 7 minuten en 34 sec. en wij op 11 minuten en 34 sec.) Wat mij betreft was het een geslaagd evenement!

En zo waren we zondag 3 juni wederom te gast bij GKV op hun heerlijke veld! Het weer was prachtig en de sfeer als altijd zeer vriendschappelijk. Ook nu weer heeft iedereen een steentje bijgedragen met het op- en afbouwen van de schietbaan én met het helpen en instrueren van de aanwezige korfballen die na de prijsuitreiking van hun toernooi bij ons even een rondje gratis mochten schieten als dank voor hun gastvrijheid. Niet alleen hun veld werd met ons gedeeld, maar bovendien mochten we naderhand ook nog eens aansluiten bij hun einde seizoen barbecue. Hartelijk dank GKV; we hebben er erg van genoten! Fijn dat we volgende week (10 juni) weer mogen komen 🙂

 

Eén van de winnaars van de Fitgames door LOSJES EVENTS

34457577_2209532759073369_6063312581391548416_o