Massage

Massage staat al eeuwenlang bekend om haar heilzame werking, zowel voor lichaam als geest. Daarom kan (deel)lichaamsmassage uitkomst bieden bij diverse klachten.

Als gediplomeerd sportmasseuse en gecertificeerd ontspanningsmasseuse bent u bij mij in goede handen. De massage wordt gegeven in een rustige ontspannen ruimte waarin u zich op uw gemak zal voelen. Voorafgaand aan de massage verricht ik een kort intake-gesprek, waarin u kunt aangeven wat uw specifieke klachten en/of wensen zijn.  U kunt dan kiezen voor een sport- of ontspanning massage, maar ook een combinatie daarvan, al dan niet aangevuld met mijn eigen intuïtieve massage.

In mijn praktijk masseer ik bij voorkeur alleen dames.  Heren masseer ik alleen op introductie van dames binnen mijn praktijk en vrienden/kennissen kring.

U kan bij mij terecht voor de volgende massages:

 • Zwangerschapsmassage
  Speciaal voor de zwangeren heeft Mymer een  zwangerschapsmassage tafel.  Deze tafel is door zijn uitsparingen voor buik en borsten een zeer welkome afwisseling voor iedere zwangere vrouw die haar zwaar belaste rug en bekken weer eens helemaal wil ontzien in een ontspannen buikligging.
 • Sportmassage
  U kan kiezen voor een activerende massage of een cederende massage. De activerende massage is bedoeld om het lichaam voor te bereiden op de komende krachtinspanning  en is meestal kortdurend en plaatselijk. Het werkt als een warming-up en helpt blessures te voorkomen door het verbeteren van de doorbloeding. De cederende massage is als ontspannende massage bedoeld om de spieren los te maken en de opgehoopte afvalstoffen in de spieren zo snel en volledig mogelijk af te laten voeren.
 • Klassieke Ontspanningsmassage                                                                     Deze massage is bedoeld om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen. Het maakt de spieren los en laat opgehoopte afvalstoffen afvoeren. Dit brengt niet alleen verlichting van de spieren, maar stelt het lichaam en de geest in staat om in een toestand van totale ontspanning te geraken.
 • Speciale Stress-Release Massage                                                                       Door middel van deze massage komen je vastzittende spieren in nek, schouder en rug weer los. Dit vermindert vaak klachten als hoofdpijn, maar ook algehele moeheid en lusteloosheid. Met deze massage laad je jouw innerlijke batterij weer op en krijg je nieuwe energie
 • Voetmassage                                                                                                         Tijdens de voetmassage wordt gebruik gemaakt van de technieken van de voetreflexologie. Dit houdt in dat er door middel van drukpuntmassage, klachten in de rest van het lichaam worden opgelost.
 • Edelstenen chakra massage
  Nieuw bij Mymer is de edelstenen chakra massage. Deze luxe massage is een buitengewoon weldadige én holistische ervaring! Aan de hand van het eeuwen oude chakra stelsel zoals we dat kennen vanuit de yoga, wordt het lichaam gemasseerd, energiebanen gestreken en energiepunten geactiveerd met behulp van verwarmde edelstenen.

Voor tarieven klik hier.

Geen erotische massages. Houdt U bij aanvang van de 1e massage die U bij Mymer ondergaat rekening met een kort kennismakings gesprekje (anamnese) waarin eventuele klachten en/of aandoeningen in kaart worden gebracht. Mymer houdt zich ten alle tijden het recht voor om naar aanleiding van deze anamnese af te zien van de overeengekomen massage om medische of psychischse redenen.