Mymer archery

Heb je altijd al eens een keertje willen boogschieten maar is het er nog nooit van gekomen? Kom dan nu naar  de vrije inloopmiddag op de nieuwe Mymer boogschiet locatie en ontdek of je het boogschieten wat voor jou vind. Voor  €2,= mag je 10 pijlen lossen óf je betaald €10,= voor een heel uur.  Mochten er  onverhoopt pijlen van ons breken, dan vragen wij  wel een vergoeding van €5,=/pijl. (€2,00 voor kinderpijlen)…

Breng je je eigen boog en pijlen mee dan betaal je €5,=/u.  Dankzij onze vriend en sponsor Fairbow (www.fairbow.nl) verkopen wij nu ook kindersetjes ter plaatse,  in de maten S, M & L. Een eigen gemaakte boog is toegestaan maar onder voorbehoud dat hij door de aanwezige leiding is goedgekeurd.

Mymer boogschieten is er voor jong en oud want zelfs voor de allerkleinste is er een peuterboogje aanwezig. Kinderen beneden de tien jaar mogen echter zonder begeleiding van een volwassenen helaas niet de baan op!

De boogbaan is geopend op  zondag van 12:00 u. tot  14:00 u. dankzij de gastvrijheid van de Gymnasiasten Korfbal Vereniging (GKV) aan de Bezuidenhoutseweg 360 in Den Haag.

Wil je precies weten waar en wanneer je op basis van vrij inloop kunt komen boogschieten? Meldt je dan aan voor de Mymer boogbaan groeps-App zodat je op de hoogte wordt gehouden van al het MYMER archery nieuws. Bellen of sms-en mag natuurlijk altijd!

 

Mymer boogschieten tijdens “A walk in the park”  in Voorburg

walk-in-the-park-voorburg-hulp-van-maikel

N.B.: Voor alle Mymer activiteiten geldt dat deelname volledig  voor eigen risico is en tevens geldt voor het boogschieten een legitimatieplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *