Boogschieten

 

Mymer boogschieten bij  GKV

In navolging van het Mymer indoor boogschieten is het na ons vertrek uit de dependance aan de Johannes Camphuijsstraat nu toch weer de mogelijk om een pijltje te komen lossen bij MYMER. Dankzij de gastvrijheid van de Gymnasiasten Korfbal Vereniging kunnen jong en oud  komen boogschieten op basis van vrije inloop.  (Vooraf telefonisch aanmelden wordt echter zeer gewaardeerd!)  Archery liefhebbers kunnen op zondag van 14:00 tot 16:00 u. bij goed weer komen boogschieten  aan de Bezuidenhoutseweg 360 in Den Haag. Na een eventuele korte instructie en uitleg van de baanregels, kunnen zowel jong en oud, beginner en gevorderde,  zelfstandig  hun pijlen richten op de verschillende blazoenen.

Baanhuur per uur mét of zonder eigen materiaal  is ook mogelijk. Vraag gerust even naar de mogelijkheden.

Bel even als je ook wilt komen schieten en/of meld je aan bij de Mymer Archery groeps-App om op de hoogte te blijven!  Tel.nr. 0624 63 77 62

Voorwaarden:

Voor kinderen beneden de 10 jaar geldt dat ze alleen onder begeleiding van een volwassene de baan mogen betreden. Bovendien is voor de volwassenen en oudere kinderen legitimeren verplicht en is deelname aan het boogschieten, net als alle andere Mymer activiteiten, geheel voor eigen risico. Mymer houdt zich dan ook ten alle tijden het recht voorbehouden om personen te weigeren en/of te verzoeken het veld te verlaten wanneer wij van mening zijn dat er gevaarlijke situaties zouden kunnen ontstaan of er op andere wijze onachtzaam met anderen of (ons) materiaal wordt omgegaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boogschieten vrije inloop zondagmiddag

  • Gratis 10 pijlen om te kijken of je het leuk vind
  • €12,50 Per uur (+ eventuele kosten gebroken/verloren pijlen à €5,=/pijl)
  • Óf €7,50 per uur wanneer je met eigen pijlen en boog schiet

Prijswijzigingen onder voorbehoud. De laatste wijzigingen vonden plaats op 1 jan.  2021. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de bovenstaande prijzen. 

Voor meer informatie mailt u gerust naar: info@mymer.nl, of bel: +31(0)624637762

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *